jump to navigation

Expoziţia „Furniture” a X-a ediţie 19/09/2009

Posted by christinebuzovski in News.
Tags: , , , ,
trackback

În perioada 23.09.2009 – 27.09.2009, la Centrul Internaţional de Expoziţii Moldexpo, va avea loc cea de-a X-a ediţie a Expoziţie Internaţionale Specializate de mobilă, accesorii, materii prime şi utilaje pentru industria mobilei – “FURNITURE”. Acesta este unicul spaţiu expoziţional al businessului de mobilă din Moldova, unde se întîlnesc producătorii cu investitorii, distribuitorii şi cumpărătorii de mobilă, prezentînd activitatea domeniului la dimensiuni reale.

Moldexpo

Centrul de expozitii

 Una din ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem unic de serii de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea tehnică a procesului de producţie, consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii şi utilaje pentru industria mobilei. Ani de-a rândul, salonul de mobilă a relevat toate direcţiile tematice: mobilă pentru locuinţe, oficii şi pentru instituţiile de alimentaţie publică. Anual, la expoziţie participă circa o sută de companii – producători şi distribuitori, care au oferit mobilier fabricat în peste 20 de ţări.“Furniture – 2008” a fost formată din două sectoare tematice – “salonul de mobilă” şi „totul pentru producerea mobilei”.

Oferta expozanţilor include articole pentru producerea mobilei: blaturi de masă, chenare şi profile, elemente de finisare, materiale pentru producerea mobilei – PAL, MDF, HDF, mecanisme de transformare ect. de la REHAU(Germania), Termoplast, REJS(Polonia),furnitureСуперПрофель,Interfoam (Ucraina) etc. Tot aici sînt expuse produse de feronerie: mînere, suporturi, balamale, ghidaje, lacăte, magneţi, dispozitive de ridicare, elemente de fixare ş.a. de la Niemann Mobelteile, RAUM PLUS (Germania), BLUM  (Аustria), GAMET (Polonia), SAMET (Тurcia) etc. Brandurile autohtone recunoscuteICAM, STEJAUR, POLIMOBIL, NUMINA, MOBISTYLE, AVANTA, EUROMOBILA etc., de rînd cu brandurile mondiale WOSS-NER, BRIGITTEKUCHEN, BUSH-ROHR, PONSEL (Germania), Paged MEBLE (Polonia), CILEK (Тurcia), ПРЕСТИЖ, ФРИСТАЙЛ, ИЗОТТА, НАПОЛИ (Rusia), prezintă mobilă corp, mobilă încorporată şi modulară de diverse stiluri şi direcţii: seturi de mobilă pentru dormitoare, antreuri, camere de zi, cabinete, camere pentru copii. Un segment merituos în cadrul expoziţiei îl constituie colecţiile noi de mobilă pentru bucătării de diverse stiluri şi direcţii: de la clasic şi rustic pînă la modern şi hi-tech.

Pe parcursul celor 9 ani, Expoziţia Internaţională Specializată “FURNITURE” a devenit un adevărat forum al “industriei confortului”. Producătorii, furnizorii, companii de profil şi specialiştii domeniului consideră tîrgul de mobilă drept un eveniment de importanţă primordială pentru domeniu. Marea majoritate a expozanţilor au apreciat pozitiv participarea la manifestare. Companiile au prezentat colecţiile noi de mobilier, dar şi au încheiat contracte şi înţelegeri. Anul trecut, expoziţia a fost vizitată de 11 600 de persoane, 50% dintre care – specialişti din domeniul industriei mobilei, beneficiari din Moldova şi străinătate etc., cea ce dovedeşte că companiile-participante au avut „vizitatori speciali”, dar expoziţia în sfera de afaceri se consideră business-proiect complet de dimensiuni europene.

Sursa Informaţiei

Comentarii»

1. eu - 19/09/2009

ooo! numai decyt tre sa ma duc si eu la expo!))
tre sa fie expuse lucruri destul de fine!
Mergem??;)

2. christinebuzovski - 19/09/2009

Desigur…:D

3. iiuurraass - 19/09/2009

astia inafara de mobila si flori nu mai expun nimic la expozitie.

4. Valentina Gajim - 21/09/2009

mergem impreună la expoziţie să testăm mobilierul?

5. christinebuzovski - 05/10/2009

😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: