jump to navigation

Dialog aşteptat 03/12/2009

Posted by christinebuzovski in News.
Tags: , , ,
trackback

“Nu m-am întâlnit cu Vladimir Voronin, dar planific să am o întrevedere cu el până la sfârşitul acestei săptămâni”. Despre aceasta a comunicat liderul democrat Marian Lupu.

Lupu şi Voronin

Lupu şi Voronin

Totodată, acesta a declarat că aşteptările Uniunii Europene cu privire la R. Moldova sunt foarte mari. Declaraţiile lui Lupu survin după vizita acestuia la Bruxelles, efectuată cu câteva zile în urmă la invitaţia Parlamentului European. “Aşteptările sunt foarte mari din partea colegilor noştri de la Bruxelles. Se aşteaptă nu doar declaraţii, dar şi o muncă asiduă. Ei aşteaptă ca pe parcursul următorilor ani R. Moldova să realizeze reforme la nivel practic. De aceste realizări depinde şi procesul de negoieri în Asocierea R. Moldova cu UE”, a ţinut să precizeze Lupu.
“Toţi interlocuitorii din cadrul vizitei la Bruxelles şi-au manifestat sprijinul pentru normalizarea lucrurilor în R. Moldova, pentru depăşirea crizei politice”, a afirmat Lupu. Preşedintele Partidului Democrat a mai precizat că în urma vizitei sale la Bruxelles, a decis de comun acord cu partenerii europeni ai PD, elaborarea unui pachet special de acţiuni pentru a face R. Moldova mai vizibilă pe agenda dezbaterilor politice din Parlamentul European.

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: